Verkkokauppa Tykkitornin toimitus- ja maksuehdot

Verkkokauppa Tykkitorni on Tykkitorni Ky – yrityksen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteiden myyjänä on joko Tykkitorni (2382624-3), Perämatkuntie 7 D, 05200 Rajamäki, +358 400 412880 tai Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7), Ohjelmakaari 10, 40500 JYVÄSKYLÄ, +358 20 7 181830.
Seuraavia ehtoja sovelletaan Verkkokauppa Tykkitorni (jäljempänä kauppa) ja sen asiakkaiden välillä tapahtuvassa kaupassa.

Tietojen lähetus tapahtuu SSL-suojausta ( GlobeCharge-yrityksen palvelimella ) käyttäen (maksuton), joten henkilökohtaiset esim. osoitetietosi ovat turvassa. Emme näytä, jakele, emmekä myy niitä ulkopuolisille.

Mikäli verkkokaupasta tilattaessa et halua tietojasi säilytettävän, mainitse asiasta kohdassa lisätietoja.

1. Yleiset sopimusehdot

  1. Kauppa myy tuotteita ja palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille (jäljempänä asiakas) Kauppa myy tuotteita ja palveluita myös alle 18-vuotiaille holhoojan suostumuksella. Kauppa myy tuotteita ja palveluita yrityksille ja organisaatioille (asiakas).
  2. Kauppa on sitoutunut noudattamaan kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.
  3. Kauppa pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Sopimusehdot ovat voimassa sellaisena kuin ne olivat tilausta tehtäessä. Uusiin tilauksiin sovelletaan aina kulloinkin voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät kaupan sivustolla. Poikkeuksena laissa tapahtuvat muutokset, jotka astuvat voimaan heti sellaisenaan kuin lainsäätämisestä on määrätty.
  4. Kaupan ylläpitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Kauppa sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.
  5. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua kaupan järjestelmään. Kaupan vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista rajoittuu aina kaupan perumiseen, ja kauppahinnan mahdolliseen palauttamiseen.
  6. Kuluttajakauppasuhteessa noudatetaan voimassa olevia Suomen ja Euroopan Unionin määrittelemiä kuluttajakauppaan ja etämyyntiin liittyviä lakeja. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä kuluttajansuojalaissa on määrätty.

2. Hinnat ja tuotteet

  1. Kaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja.
  2. Tuotteen hinnan noustessa ennen lähetyksen käsittelyä, kaupasta tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutoshetken hinnan mukaisesti. Hinnan laskiessa toimitamme tuotteen automaattisesti uudella halvemmalla hinnalla.
  3. Kauppa pidättää oikeuden teknisistä syistä virheellisesti kirjattujen hintojen korjauksiin.
  4. Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisina kuin ne ovat. Tässä tarkoitetaan käytettyjen alennustuotteiden kauppaa. (Kuluttajansuojalaki, 5. Luku, 14§)

3. Toimitustavat ja -kulut

  1. Veloitamme asiakkaalta Postin tai Matkahuollon voimassaolevan hinnaston mukaiset toimituskulut tilauksen painon, toimitustavan ja maksutavan mukaisesti. Toimituskulut näkyvät kokonaisuudessaan tilauksen tekemisen yhteydessä.
  2. Hyväksytystä tilauksesta lähetetään asiakkaalle tilausvahvistus asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Kaupalla on oikeus tarvittaessa evätä tilaus.
  3. Tilausvahvistuksen yhteydessä asiakas saa tilausnumeron, jolla tilauksen etenemistä voi seurata kaupan sivuilta.
  4. Valmiit tilaukset toimitetaan kuljetettavaksi keskimäärin 1-3 työpäivän käsittelyajalla. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää. Mikäli tuote on tilaustuote, niin toimitusaika näkyy kyseisen tuotteen tiedoissa. Lisäksi toimitusaikoihin vaikuttavat mahdolliset loma-ajat, joista tiedotetaan erikseen selkeästi kaupan sivuilla.
  5. Tilatut tuotteet on myös mahdollista noutaa toimipisteestämme Nurmijärven Rajamäeltä. Noutoajankohdasta on sovittava erikseen puhelimitse tai sähköpostitse.
  6. Vähintään 200€ tilaukset toimitetaan aina ilman toimituskuluja.

4. Palautukset

  1. Etämyynnissä käyttämättömillä tuotteille on kuluttajasuojalain 6 luvun mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen samalla tavalla kuin myymälässä.
  2. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, avaamaton ja alkuperäispakkauksessaan. Alennus- ja tarjoustuotteita ei korvata eikä vaihdeta. Korvaamme palauttamasi tuotteen hinnan ilmoittamallesi pankkitilille.
  3. Asiakaspalautukset ja huoltotoimitukset asiakas lähettää omakustanteisena. Mikäli palautukselle vaaditut ehdot täyttyvät, hyvitetään palautuskustannukset asiakkaalle jälkikäteen.
  4. Asiakkaan tulee maksaa kaikki lähetettyjen palautuksien ja huoltotoimitusten kustannukset. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä kauppaan ennen palautuksia/ huoltotoimituksia.
  5. Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Postin asiakaspalautuksesta saatava pakettilähetysseurantatunnus on ainoa keino lähettämisen todistamiseksi.
  6. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa.
  7. Kauppa ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.
  8. Kauppa pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti.
  9. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit voivat vaurioitua kuljetuksen yhteydessä. Asiakas on velvollinen tarkistamaan paketin toimittaneen virkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee asiasta vahinkoilmoitus ko. toimittajan järjestelmään ja ota tämän jälkeen yhteyttä kauppaan.

5. Maksuehdot

                 Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

  1. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Aktia, Handelsbanken, Nooa, Nordea, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, Sampo, Säästöpankit, Tapiola, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

  2. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Verkkokauppa Tykkitorni toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

   Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja. Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7, Ohjelmakaari 10, 40500 JYVÄSKYLÄ. Puhelin:0207 181830

   Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  3. Tilaukset voidaan maksaa myös postiennakolla. Lähetämme tuotteet Postin tai Matkahuollon ennakkona lähimpään toimipaikkaasi, jonne tuotteet maksetaan niitä noudettaessa.

  4. Osamaksu Joustorahalla. 

   Joustoraha on suomalainen  palvelu, jolla rahoitat nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

   Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 5€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 5€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa.

   Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi

6. Reklamaatio

  1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa kaupalle joko sähköpostilla hdtykkitorni@gmail.com tai postitse osoitteeseen Tykkitorni Ky, Villentie 10, 05200 Rajamäki.
  2. Asiakkaan on reklamoidessaan tavaran virheestä tai palauttaessaan tuotteen esitettävä ostotodistus, kuitti tai muutoin todistettavasti osoitettava, että kyseinen tuote on ostettu kaupasta asiakkaan esittämänä ajankohtana. Kauppa pidättää oikeuden periä kuitin etsinnän aiheuttamat kustannukset ostajalta.

7. Ei noudetut lähetykset

Jos et halua pitää tilaamaasi tuotetta, tulee paketti noutaa ja lähettää se meille takaisin.
Noutamatta jätetyistä palautuksista veloitamme asiakkaalta toimituskulut kaksinkertaisina sekä 35€ hallintokulun.

8. Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.