Moottoripyöränosturit ja säilytystarvikk

J&S Nosturit ja moottoripyörän säilytystuotteet ovat amerikassa Bikereiden Bikereille tekemiä. Ei mitään kiinanlaatua, vaan turvallisia ja laadukkaita pulverimaalattuja tuotteita.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

JS Moottoripyörän säilytys- ja kuljetusteline

 

JS Moottoripyörän säilytys- ja kuljetusteline | lisätiedot
Laadukas moottoripyörän säilytys- ja kuljetusteline. Soveltuu mainiosti moottoripyörän kuljetukseen, voit asentaa telineen kärryyn tai autoon, kiinnitystarpeet lattiaan tulevat mukana. Tähän telineeseen voit ajaa tai työntää mp:n ja kiinnittää mukana tuleviin kiinnitysrautoihin. Soveltuu hyvin myös lattialla säilytykseen. Pohjalevyn leveys ja tukevuus riittää pitämään mp:n tukevasti pystyssä ilman lattiaan kiinnitystäkin. Pyöräsi vie vähemmän tilaa pystyasennossa ja helpottaa huoltoa jalan puolelta. Musta pulverimaalaus. Lisätietoja: http://www.jsjacks.com/index.php/products/wheel-chock.html

 

199.00  €
350.00  €


Bike Pro Mp kuljetus-ja säilytystelineen sidontaliinakitti

 

Bike Pro Mp kuljetus-ja säilytystelineen sidontaliinakitti | lisätiedot
Integroitu sidontaliina ja sidontapisteet pikakiinnitteiseen levyyn on hyvä lisä irroitettavaan Bike Pro wheel chock kittiin. Liina varmistaa eturenkaan, jolloin voit kiinnittää moottoripyörän painamatta jousitusta alas. Huom. Tämä on sidontaliinakitti, lisävaruste Bike Pro Wheel Chockiin!

 

59.00  €


     Suomen Verkkomaksut
 Ostoskori